ginop
ginop

Cégünkről

SILANUS - AZ ŐSI TERMÉSZETESSÉG, A FRISS ERŐ JELKÉPE

Cégadatok

  • Társasági forma: 100%-os magyar magántulajdonú Kft.
  • Dolgozók száma: 35 fő
  • Termékskála: közel 30 féle gyógynövény alapú kozmetikai készítmény és több száz egyéb kozmetikai termék bérgyártás keretében.
Cégtörténet

Megalakul a Szilasmenti Mgtsz, megkezdődik Gödöllő környékén a gyógynövény termesztés

1968

Az illóolaj lepárlással elindul a gyógynövény feldolgozás is

1971

Saját laboratóriumban megkezdődik a gyógynövénytartalmú végtermékek kifejlesztése

1973

Sor kerül az első önálló kozmetikai készítmények kifejlesztésére

1975

Felépül a kozmetikai üzem

1978

Az MgTSZ kozmetikai részlege SILANUS néven muködik tovább

1979

A privatizációs folyamatban 1993. július 1-ével a Szilasmenti MgTSZ-ból kiválik a Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft.

1993

Legfontosabb elvek,
törekvések és célok

  • Széles termékválaszték – fejtől lábig kozmetika.
  • Gyógynövény-hatóanyagok nagyarányú felhasználása.
  • Rugalmas reagálás az új vásárlói igényekre.
  • Bérgyártás keretében a partnerek teljes körű kiszolgálása.

A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. közel 30 féle gyógynövényalapú készítményével illetve gyógytermékével a mindennapi testápolást hivatott egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni.

A társaság saját üzemmel, raktárhelyiségekkel illetve fejlesztőlaboratóriummal rendelkezik. Itt történik a közép árkategóriába pozícionált, kiváló minőségű termékek kifejlesztése, a szükséges vizsgálatok elvégzése. A fejlesztések során nagy hangsúly kerül a gyógynövény illetve a természetes hatóanyagok nagyarányú felhasználására.

A termékek kiváló minőségét az állandóan ellenőrzött gyógynövény  hatóanyagok, a biopharmáciai vizsgálatok, illetve az 1998 óta működő, European-Cert Tanúsító Kft. általtanúsított ISO 9001 szabvány szerint működtetett minőségirányítási rendszer valamint a 2013-ban tanúsított ISO 22716 GMP szabvány szerint működtetett rendszer garantálja. Gyógynövényalapú kozmetikai termékeiket eddig közel 30 nemzetközi szakkiállításon (pl.: bolognai) mutatták be sikeresen.

A társaság erőssége a természetes hatóanyagokat feldolgozó, több évtizedes gyártási tapasztalat és a kiváló szakembergárda. A Silanus Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. Magyarországon az egyedüli kozmetikai cég, amely egy-egy gyógynövényre alapozva teljes terméksort kínál vásárlóinak. Termékeink gyógynövényszaküzletekben, gyógyszertárakban, drogériákban kaphatók.

2144 Kerepes, Vasút utca 42.
Adószám: 13536280-2-13
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-104199

Enter your keyword