+36-28-482-709 / +36-20-584-6210
silanus@silanus.hu

Home » Termékeink » Hajápolás » Herzéria hajápoló család

Herzéria hajápoló család

A különböző külső hatásokból adódó, nemkívánatos tünetek nagy gondot jelentenek a haj és a fejbőr egészséges szerkezetének fenntartásában. Ilyen többek között a levegő szennyezettsége, mely gátolja a fejbőr természetes légzését, de gondot jelenthet a téli sapka viseléséből adódó túlzott fejbőrzsírosodás, korpásodás, esetleg hajhullás is.

A Herzéria család mindhárom tagja bojtorjángyökér, csalánlevél, körömvirág kivonatát, mustármagot, mézet, vitaminokat tartalmaz, illetve gazdag egyéb természetes alkotóelemekben is, melyek a haj egészséges szerkezetének megőrzéséhez nélkülözhetetlenek.

Herzéria Sampon normalizálja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszűnteti a fejbőr kóros zsírosodását, jótékonyan befolyásolja a vérellátását. A Herzéria Hajápoló aktiválja a hajhagymákat, megelőzi illetve csökkenti a hajhullást. A Herzéria Hajöblítő használatával a haj könnyen fésülhetővé és formálhatóvá válik. Különösen dauerolt és festett hajra javasolt. A gyors és hatásos eredmény elérése céljából a készítmények alkalmazása együttesen ajánlott.

herzeria_hajapolas_05